El gran dia de Dreiser, xinès a la piscina, Li a gimnàstica

Tòquio (Associated Press) -Caleb Drexel va guanyar la seva primera medalla d'or individual, les dones xineses van completar una cursa de relleus rècord i Sunisa Lee dels Estats Units va guanyar la medalla d'or femenina de gimnàstica.
Després de la major acció diürna del 6è dia dels Jocs Olímpics de Tòquio a la piscina, Li va brillar a la gimnàstica nocturna i la seva companya d'equip Simone Byers va mirar des de la graderia.
Lee es va convertir en la cinquena dona nord-americana consecutiva a guanyar el Campionat Olímpic de Dones. En una final brillant i competitiva, va derrotar a Rebeca Andrade (Rebeca Andrade) del Brasil.
La puntuació total de Lee, de 57,433 punts, és suficient per superar Andrade. La brasilera va guanyar la primera medalla de gimnàstica global per a una atleta llatinoamericana, però va perdre la medalla d’or quan va sortir dos límits de la seva competició en pista.
La gimnasta russa Angelina Melnikova va guanyar la medalla de bronze dos dies després de dirigir la República de la Xina a la medalla d’or a la final per equips.
Drexel, el successor dels Estats Units de Michael Phelps, va guanyar els 100 metres lliures amb un rècord olímpic de 47,02 segons, només un sisè per davant del campió en defensa d'Austràlia, Kyle Chalmers. Això li va permetre guanyar la quarta medalla d'or de la seva carrera. Les tres anteriors van ser curses de relleus.
“És molt diferent. Crec que vaig pensar que seria, simplement no vull admetre-ho ”, va dir. “És molt més difícil. Has de confiar en tu mateix, ningú et pot salvar ”.
El partit més dramàtic del dia va ser que la Xina va establir un rècord mundial en el relleu femení de 4x200 m lliures, cosa que va sorprendre els Estats Units i Austràlia.
Katie Ledecky va obtenir el tercer lloc com a relleu de l'equip nord-americà, a gairebé 2 segons de l'equip xinès i de l'equip australià.
Ledecky va superar a l'australiana Leah Neale i va reduir la diferència amb el jugador xinès Li Bingjie, però finalment no va aconseguir posar-se al dia amb ella.
Li va tocar la pilota amb un rècord mundial de 7 minuts i 40,33 segons. També va establir el rècord olímpic de guanyar el campionat de 200m papallona abans de la cursa de relleus.
"Fins que no vaig completar 200 cops de papallona, ​​el nostre entrenador em va dir:" Estàs en una cursa de relleus ", no sabia que ho feia", va dir a través d'un intèrpret. "Ni tan sols sé nedar 200 metres, tot i que tinc la qualitat i el nivell d'entrenament de 200 metres".
Els nord-americans van guanyar la medalla de plata a 7: 40,73, mentre que Austràlia va guanyar la medalla de bronze a 7: 41,29. Els tres guanyadors de medalles van batre el rècord mundial de 7: 41,50 establert pels australians al Campionat Mundial de 2019.
El serbi número u va derrotar el seu jugador japonès favorit Kei Nishikori per 6-2 i 6-0 per entrar a semifinals i ampliar la seva oferta pel Gold Slam.
Steffi Graf el 1988 va ser l'únic tennista que va guanyar les quatre proves del Grand Slam i les medalles d'or olímpiques el mateix any natural.
Djokovic ha guanyat l'Open d'Austràlia, l'Open de França i Wimbledon aquest any i necessita el campió olímpic de Tòquio i el trofeu de l'Open dels Estats Units per completar el Golden Slam.
En la competició femenina, la suïssa Belinda Bencic, classificada en la 12a posició, i Markta vondrosova de la República Txeca a la final de l’Open de França del 2019 es trobaran al partit per la medalla d’or.
Bencic va derrotar a la jugadora kazakh Elena Lebakina per 7-6 (2), 4-6 i 6-3. A la tercera ronda, von Drusova, que va eliminar a Naomi Osaka, va derrotar per 6-3 i 6-1. La quarta llavor ucraïnesa Elena Svitolina.
L'austríac Sepp Straka va atrapar 4 ocellets en els últims sis forats i va disparar 63, 8 a la baixa, liderant la jazz tailandesa Jane Watananon a la primera ronda de golf masculí. Rod.
El belga Thomas Peters es va classificar en el primer lloc de la medalla de bronze de Rio de Janeiro fa cinc anys. Va disparar 30 i 65 en els darrers nou forats.
El mexicà Carlos Ortiz (Carlos Ortiz) també va assolir els 65 punts a la pista en condicions ideals de puntuació, tan primitiu que els jugadors van arribar per primera vegada sense gespa, perquè porta dos mesos tancat.
El campió del món nord-americà de salt de perxa Sam Kendricks (Sam Kendricks) es perdrà els Jocs Olímpics després de donar positiu al COVID-19.
El pare de Kendricks va publicar a les xarxes socials que el seu fill no tenia símptomes, però li van dir que havia donat positiu mentre estava a Tòquio i havia abandonat la competència.
El Comitè Olímpic i el Comitè Paralímpic dels Estats Units van confirmar la notícia i van declarar que Kendricks havia estat aïllat en un hotel.
Kendricks va guanyar la medalla de bronze als Jocs Olímpics de 2016 i va guanyar la medalla d'or en els dos últims Campionats del Món. Té el rècord nord-americà de 6,06 metres (19 peus).
Poc després es va anunciar que Kendricks havia donat positiu, un altre saltador de perxa, l'argentí Germán Chiaraviglio, va dir que també estava fora del joc perquè va donar positiu.
Tot i que Hachimura va aportar 34 punts, l’equip japonès va guanyar el campionat olímpic masculí de bàsquet per primera vegada en 45 anys, però va fracassar.
Luka Doncic va anotar 25 punts, 7 rebots i 7 assistències en una altra actuació impressionant en 26 minuts. Zoran Dragic va anotar 24 punts i Eslovènia va aconseguir 116 en els Jocs Olímpics de Tòquio. -81 El Japó va derrotar sense perdre.
Les jugadores nord-americanes de voleibol platja Kelly Klaas i Sarah Sponsil van derrotar Kenya en només 25 minuts, el partit femení més ràpid des que els Jocs Olímpics van adoptar el format actual.
La parella nord-americana va vèncer a Brackcides Khadambi i Gaudencia Makokha per 21-8 i 21-6 per augmentar el marcador a 2-0 i gairebé segur aconseguir un lloc als vuitens de final.
Aquest joc és el joc més ràpid des que el FIVB va adoptar la puntuació de ral·li i el sistema de millor de tres el 2002.
També van guanyar els nord-americans Phil Dalhausser i Nick Lucena. Van derrotar els argentins Julian Azaad i Nicolas Capogrosso 21-19, 18-21, 15-6, elevant el marcador a 2-1 a la ronda. Això és bo per almenys un joc més a Tòquio.

Hora de publicació: 30 de juliol de 2121